Terug in ons koude landje - Reisverslag uit Rotterdam, Nederland van Arjan en Mariska - WaarBenJij.nu Terug in ons koude landje - Reisverslag uit Rotterdam, Nederland van Arjan en Mariska - WaarBenJij.nu

Terug in ons koude landje

Door: Arjan en Mariska

Blijf op de hoogte en volg Arjan en Mariska

25 Oktober 2006 | Nederland, Rotterdam

Hallo allemaal,

Hier het laatste berichtje voor op de site. We zijn inmiddels na dik 24 uur reizen weer terug in Nederland aangekomen.
Op het vliegveld van Atlanta moesten we ons nog 9 uur vermaken voordat we door konden vliegen naar Amsterdam. Gelukkig konden we het vliegveld af en hebben wat in Altanta Downtown rondgelopen (is zeker niet zo mooi als NY volgens Arjan).
En nu lekker weer terug in ons koude kikkerlandje.

We hebben echt een super vakantie gehad, met heel veel nieuwe indrukken.

We willen via deze weg iedereen bedanken voor alle leuke reacties en berichtjes op de site.
We vonden het leuk om al onze belevingen met jullie te delen via de site. De rest van de verhalen en foto's komen wel als we jullie zien!!!!

Het normale leven gaat nu snel weer beginnen.....

Groetjes Arjan en Mariska

• 13 Januari 2009 - 10:47

Wout En Gerrie:

Wij hebben weer heel erg genoten van het verslag. Wij zijn nooit in het midden geweest van Australië maar als ik jullie verslag leest en camperen met de camper, dan zie ik onszelf daar nog wel een keer rijden. Zo'n vrijheid en zo'n schitterende natuur en zo'n rust. Dat wordt voor jullie verschrikkelijk wennen als je weer terug bent.
    Geniet er maar van met volle teugen.